Hamarosan újabb sztárjátékosáról mondhat le a Manchester United

fbl Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
Manchester United's Cameroonian goalkeeper #24 Andre Onana (R) celebrates with Manchester United's English defender #05 Harry Maguire and teammates after saving a penalty kick at the end of the UEFA Champions League Group A football match between Manchester United and FC Copenhagen at Old Trafford, in Manchester, north-west England, on October 24, 2023. Manchester United wins 1 - 0 against FC Copenhagen. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester Unitednek újabb nehéz helyzetre kell felkészülnie, hiszen januárban Afrikai Nemzetek Kupáját rendeznek, így könnyen lehet, hogy akár egy hónapra is el kell engedniük majd a csapat kameruni kapusát, André Onanát.

Hivatalos keretek egyelőre nincsenek, de amennyiben Kamerun számít a kapusra, úgy Erik ten Hag elengedi majd Oananát az elefántcsontparti tornára, amit január 13. és február 11. között rendeznek.

A 27 éves kapus így négy Premier League-meccsről maradhat le. Onana Katarban is ott volt a válogatottal, de összeveszett a csapat vezetőivel, ami után később lemondta a válogatottságot, de azóta visszatért a csapatba, és most is ott van a keretben a csapat világbajnoki selejtezőin.

A manchesteriek felkészültek Onana pótlására, amit házon belül oldanának majd meg, mégpedig a nyári szerzemény, a török Altay Bayindir szerepeltetésével. A hírek szerint mindenki nagyon elégedett a Fenerbahcétól érkezett válogatott kapus edzésmunkájával, ugyanakkor érdekes, hogy a 25 éves kapus még nem mutatkozhatott be a csapatban.

Erik ten Hag folyamatosan küzd a hiányzókkal, most épp Christian Eriksen és Rasmus Höjlund dőlt ki, miközben továbbra sem bevethető Lisandro Martínez, Casemiro, Luke Shaw, Tyrell Malacia és Jonny Evans sem a csapatban.