Vágólapra másolva!
A Konferencia-liga csoportkörének ötödik fordulójában a Ferencváros elképesztő dráma után, egy 98. percben lőtt bombagóllal 2-1-re nyert idegenben a Csukaricski ellen. A meccs után Dibusz Dénes elárulta, mit élt át az őrületes találkozó után.

"Szerencsére meg tudtuk fordítani, de ez egy nagyon idegőrlő meccs volt.

Sokszor megkontráztak minket, rengetegszer elvesztettük a labdát. Nem tudtuk felvenni az embereket. Nem nézett ki jól a történet egy ideig. A félidő után már jobbak voltunk, már nem tudtak úgy átrohanni rajtunk. Voltak ígéretes lehetőségeink, a második félidőben nagy nyomást gyakoroltunk rájuk és ennek a legvégén meg is lett az eredménye" - kezdte értékelését az M4 Sportnak Dibusz Dénes.

Dibusz Dénesnek résen kellett lennie a szerb kontráknál Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az első félidőben érződött a feszültség, nem volt meg a minőség a játékunkban. De szerencsére a másodikban kétszer is összejött" - tette hozzá a Fradi kapusa, aki ezúttal is nagyszerűen védett.

"Tudom, hogy a Fiorentina nyert 2-1-re a Genk ellen, gyorsan megkérdeztem a meccs után. Egy pont is elég a továbbjutáshoz nekünk majd ellenük az utolsó meccsen, de addig még 3 bajnoki van, egyelőre azokra kell koncentrálnunk" - tekintett már a jövőbe is Dibusz.

Az egyenlítő gólt szerző Kristoffer Zachariassen szerint a létező összes érzelem átfutott rajtuk a meccs során.

Az első gólunk után még több helyzetünk volt, és biztos voltam benne hogy lesz is még lehetőségünk. Elképesztő érzés volt, amikor Pesa belőtte azt az őrült gólt" - mondta a lefújást követően a norvég középpályás, aki azt is elárulta, mi volt azon a cetlin, amit Dejan Sztankovicstól kapott.

Kristoffer Zachariassen (b) és Sigér Dávid (j) harcolnak Igor Miladinoviccsal Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Sok formációt mutatott meg azon a papíron nekünk az edzőnk, és ezeket kellett átadnia nekünk valahogy meccs közben" - tette hozzá Zachariassen.