Cristiano Ronaldo 30 méteres csodagóllal sokkolta az ellenfelet - videó

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a goal during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Akhdoud in Riyadh's Al-Awal Park Stadium on November 24, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi élvonal 14. fordulójában az al-Nasszr hazai pályán Cristiano Ronaldo főszereplésével 3-0-ra legyőzte al-Akhdoud csapatát.

Az al-Nasszr már a 13. percben megszerezte a vezetést, majd Ronaldo a 77. percben növelte a hazaiak előnyét. Az ötszörös aranylabdás klasszis alig három perccel később aztán egy látványos góllal eldöntötte a meccset. Az al-Akhdoud kapujából kifutó kapus hibáját kihasználva nagyjából 30 méterről ívelt az üresen maradt kapuba, ezzel beállítva a 3-0-s végeredményt.

Ronaldo 15 góllal vezeti a szaúdi bajnokság góllövőlistáját, míg csapata 14 meccsen szerzett 34 ponttal a második helyen áll az egy meccsel kevesebbet játszó, 35 pontos Al-Hilal mögött. A 38 éves portugál válogatott sztár ebben a szezonban a 24. meccsén már a 24. gólját szerezte, az idei pedig már a tizedik olyan év a pályafutásában, amikor több mint 60 gólt szerzett.