Gyönyörű gólokkal végezte ki ellenfelét a PSG

PSG
Paris Saint-Germain's French midfielder #33 Warren Zaire-Emery celebrates scoring his team's second goal with Paris Saint-Germain's French forward #10 Ousmane Dembele and teammates during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Montpellier Herault SC at The Parc des Princes Stadium in Paris on November 3, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Paris Saint-Germain hazai pályán 3-0-ra nyert a Montpellier ellen.

A hatalmas fölényben játszó PSG a 10. percben egy elképesztő bombagóllal szerzett vezetést. Dembele passzolt a jobb szélen felfutó Hakimihez, a marokkói védő a második hullámban érkező Lee-t játszotta meg, a dél-koreai légiós pedig egy átvétel után ballal óriási erejű lövést zúdított a léc alá.

Lee elemi erejű lövésével vezetett a PSG Forrás: AFP/Franck Fife

Az 58. percben ismét gyönyörű gólt szerzett Luis Enrique csapata, Dembele sarokkal készítette le a labdát Zaire-Emerynek, a 17 éves tinisztár pedig állítgatás nélkül bombázott a rövid felsőbe.

A 66. percben Vitinha növelte háromgólosra a hazai előnyt, Hakimi középre tett labdáját kapásból a jobb alsó sarokba helyezte.

A folytatásban több gól már nem esett, könnyed győzelmével a PSG átvette a vezetést a tabellán, igaz, egy meccsel többet játszott, mint közvetlen riválisa, a Nice.