Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi lehet az idényt követően a Serie A-ban címvédő Napoli edzője. Marco Rossi reagált is a lehetőségre.

Marco Rossi lehet a Napoli edzője nyártól

Olaszországban jelent meg a hír, mely szerint az idényt követően

Marco Rossi is leülhet a Napoli kispadjára

- szúrta ki a Csakfoci.

Marco Rossi lehet Napoli edzője Forrás: Mirkó István

A Napoli irányítását nemrég vette át Walter Mazzarri, ám mivel egyelőre csak az idény végéig írt alá, rögtön a jövő nyári biztos távozásáról szóló pletykák középpontjába került.

A tréner lehetséges utódjainak névsorában Antonio Conte mellett egy külföldön "csodákat művelő olasz" neve is szerepel, "aki nem ma kezdte sikeres külföldi munkáját, hiszen 2018 júniusa óta áll egy olyan válogatott élén, amely objektíve - az ő munkájának is köszönhetően - egyre csak fejlődik" - írja az ultimecalcionapoli.it, amely természetesen Marco Rossiról ír a fentiekben.

Marco Rossi reagált is a lehetőségre

A portál szerint Rossi a jövő nyári Európa-bajnokság után vehetné át Mazzarri helyét, és erről a korábbi magyar bajnok trénert meg is kérdezte az olasz Kiss Kiss Rádió.

"Egyszer mindenki szeretne a Napoli edzője lenni.

Ez egy nagyszerű hely, egy olyan csapattal, amely mindig olyan kerettel rendelkezik, hogy képes legyen a legjobbakkal harcolni. Számomra ez tényleg egy álom lenne, de

- mondta Rossi, aki a napokban arról is beszélt, hogy talán, lassan eljön annak is az ideje, hogy nagyobb fizetésért külföldön vállaljon majd munkát.

„Egyszer minden történet véget ér,

de ha majd elkerülök innen, akkor mindenképpen békében szeretnék elválni a szövetség elnökétől, Csányi Sándortól és a magyar szurkolóktól is" – fogalmazott Rossi az M4 Sport Góóól!2 című műsorában.