Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a novemberi Európa-bajnoki selejtezők után már az első komoly rangadójára készül a Premier League-ben, hiszen a Liverpool a Manchester City otthonába látogat a hétvégén.

Szoboszlai önbizalomtól duzzadva érkezhetett vissza a Liverpoolhoz, hiszen a magyar válogatott veretlenül és csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Európa-bajnokságra. A magyar válogatott csapatkapitánya három gólpasszal és két csodagóllal zárta a válogatott novemberi, utolsó két Eb-selejtezőjét, ami után még a szurkolókkal is pálinkázott, ráadásul a Montenegró ellen szerzett szenzációs gólját választották a 10. forduló legszebb találatának.

Szoboszlai a válogatott után már a Liverpoollal készül a Manchester City elleni szuperrangadóra Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szoboszlai nem veti meg a luxust

A magyar középpályás csütörtökön már ismét Liverpoolban jelentkezett edzésre, ráadásul nem is akármilyen luxusruhákban jelent meg. A Ripost szúrta ki, hogy az angol sztárcsapat közösségi oldala az edzésre érkező játékosok között lefotózta a mosolygós Szoboszlai Dominikot is, aki egy Burberry kabátban közelítette meg az edzőközpontot.

A kabát ára jelenleg 1400-1500 euró körül mozog, vagyis több mint félmillió forintba kerül a legdrágább magyar focista őszi dzsekije.

A Liverpool történetének negyedik legdrágább játékosa eddig sem vetette meg a luxust, legyen szó akár ruházatról, kiegészítőkről, vagy autóról. Több értékes, 15-20 milliós luxusórája is van, emellett minden egyes új szerződésével választ magának egy új autót - erről maga vallott őszintén.

Szoboszlai nyáron igazolt az RB Leipzig csapatából a Liverpoolhoz, azóta pedig szenzációsan szerepel a világ egyik legerősebb bajnokságában, amit jól mutat, hogy 12 bajnokin már két gólpasszt és egy gólt is szerzett. A második helyen álló Liverpool a címvédő és listavezető Manchester Cityhez látogat szombaton a Premier League 13. fordulójának csúcsrangadóján.