Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr gól nélküli döntetlent ért el az iráni Perszepolisz ellen az ázsiai Bajnokok Ligája 5. fordulójában. Az ötszörös aranylabdás portugál sztárfocista hiába harcolt ki tizenegyest, rendkívül sportszerűen jelezte, hogy nem történt szabálytalanság.

A múlt héten 30 méteres csodagólt lövő Cristiano Ronaldo ezúttal is az al-Nasszr kezdőcsapatában kapott helyet az iráni Perszepoliszt ellen az ázsiai Bajnokok Ligájában. Ronaldo csapata rögtön a második percben tizenegyest kapott, miután az ötszörös aranylabdás klasszis elesett a tizenhatosan belül. Az igazán meglepő azonban csak ezután következett, a portugál sztár ugyanis rendkívül sportszerűen jelezte, hogy nem ért büntetőt az eset, így a kínai játékvezető visszavonta az ítéletet.

Cristiano Ronaldo rendkívül sportszerű volt Forrás: AFP/Fayez Nureldine

A visszajátszások valóban megerősítették, hogy egy védő ugyan Ronaldo elé vetődött, de nem emiatt esett el a 38 éves támadó.

Nem sokkal később emberhátrányba került az al-Nasszr, amely végül tíz emberrel is otthon tartott egy pontot. Az ázsiai BL-ben három gólnál járó Ronaldót a 78. percben lecserélték.