Sokkoló jelenetek: Szoboszlai csapattársát megtámadták a pályán - videó

Egypt v Djibouti - Africa Qualifiers To 2026 FIFA World Cup Horizontal
(10) Mohamed Salah of Egypt team celebrate after score second goal from penalty during the 2026 FIFA World Cup Africa qualifiers football match between Egypt and Djibouti at the Cairo International Stadium in Cairo, Egypt on 16 November 2023. (Photo by Ayman Aref/NurPhoto) (Photo by Ayman Aref / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ijesztő jelenetek zajlottak le az egyiptomi labdarúgó-válogatott Sierra Leone elleni vb-selejtezőjén vasárnap, több pályára rohanó szurkoló is megrohamozta a Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársát, Mohamed Szalah-t, akit katonáknak kellett lekísérni a pályáról.

Egyiptom magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott vasárnap délután, így Rui Vitoria csapata két forduló után hat ponttal vezeti az A-csoportot. A meccs azonban nem emiatt maradt emlékezetes, ugyanis a lefújása előtt nem sokkal néhány néző berohant a pályára és célba vette Mohamed Szalah-t, aki néhány napja Dzsibuti ellen négy gólt lőtt.

Szalah gólpasszal járult hozzá a győzelemhez Forrás: NurPhoto via AFP/Ayman Aref/NurPhoto/Ayman Aref

Azt pontosan nem tudni, hogy mi lehetett a szándék, de az Express arról írt, hogy a Sierra Leone-i szurkolók meg akarták támadni a Liverpool támadóját. A biztonsági személyzet azonban gyorsan reagált, s ugyan senki sem sérült meg, az incidensről készült felvételek szerint az egyik pályára lépő szurkolót alaposan megverték a libériai Samuel Kanyon Doe stadionban.

Az egyiptomi sztárfocista végül katonatisztek kíséretében hagyta el a pályát.