Kiütötte ellenfelét Dárdai Pál csapata

Hertha BSC - SV Elversberg Sports 2. Bundesliga soccer Horizontal
03 December 2023, Berlin: Soccer: Bundesliga 2, Hertha BSC - SV Elversberg, Matchday 15, Olympiastadion, Hertha's Florian Niederlechner (l) celebrates his goal for 3:1 with Hertha's Marton Dardai. Photo: Soeren Stache/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL German Football League and the DFB German Football Association, it is prohibited to utilize or have utilized photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequential images and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Kiütéssel nyert a német másodosztályban a Dárdai Pál vezette Hertha BSC, miután a berliniek 5-1-re nyertek a vasárnapi bajnokijukon.

Dárdai Pál csapata az Elversberget fogadta a Bundesliga 2-ben vasárnap és csapata simán, 5-1-re nyert. A keretben ezúttal a Dárdai gyerekek közül csak Márton került, ő a középpályán végig is játszotta a meccset.

A három gólos Florian Niederlechnert köszönti Dárdai Márton Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

A berliniek Linus Gechter góljával szereztek vezetést, de erre még akadt válasza a vendégeknek. Az első félidőben Florian Niederlechner góljával újra a berliniek vezettek, majd a 33 éves csatár a második félidőben újabb két gólt szerzett, ezzel telessé téve a mesterhármasát.

Az 5-1-es végeredményt a 71. percben Jonjoe Kenny állította be.

A Hertha a nyolcadik helyen álla a bajnokságban 21 ponttal, de három pontra megközelítette jelenlegi ellenfelét a hatodik helyen. Az éllovas St. Pauli előnye 10 pont a berliniek előtt.