A foci-Eb-n is meglepné a világbajnok sztárcsapatot a magyar válogatott focista

Litvánia, MAgyarország, labdarúgás, EB-selejtező, mérkőzés, Kaunas
Kaunas, 2023. október 17. Nagy Zsolt (k), valamint a litván Modestas Vorobjovas (b) és Edgaras Utkus a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkőzésen a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság hamburgi sorsolása után a Puskás Akadémia játékosa, Nagy Zsolt nyilatkozott arról, hogy mit vár a magyar válogatott csoportellenfeleitől.

A Puskás Akadémia játékosa, Nagy Zsolt az Eb-csoportok sorsolása után örült annak, hogy a magyar válogatott újra a négyszeres világbajnok Németország ellen játszhat, hiszen a 30 éves balhátvéd éppen a németek ellen lőtte első gólját a nemzeti csapatban.

Nagy Zsolt elégedett a magyar válogatott csoportbeosztásával Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Boldog emlékeim fűzödnek a németek elleni mérkőzéshez. A Nemzetek Ligájában a hazai meccsünkön lőttem ellenük életem első válogatott gólját. Azt gondolom, hogy idegenben is legyőzhetjük őket,

de most más játékerőt képviselnek. Svájc kellemetlen ellenfél, hiszen rengeteg csapatnak is kemény riválisa. Remélem, hogy engem és a csapattársakat is elkerüli a sérülés és teljes létszámban megyünk neki a tornának. Örülök a sorsolás eredményének, olyan csapatok is vannak a csoportban, akik ellen még nem játszottam" - mondta Nagy Zsolt, aki azért küzd majd a jövőben, hogy biztosan ott lehessen a Németországba utazó keretben.

"Úgy állok neki minden nap, azért edzek keményen, hogy jövőre is ott lehessek a csapatban. Nagyon várom a 2024-es Európa-bajnokságot" - tette hozzá a Puskás Akadémia játékosa.