Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a bajnokságban listavezető Arsenal vendége lesz a labdarúgó FA-kupa soron következő, harmadik fordulójában.

A vasárnap esti sorsoláson nem volt szerencséje a két sztárcsapatnak, ugyanis egyikük így már a 32 közé sem fog bejutni.

Ezen a párosításon kívül még három élvonalbeli összecsapást rendeznek: a Brentford a Wolverhamptont, a Crystal Palace az Evertont, míg a Tottenham a Burnleyt fogadja majd.

A többi, még versenyben lévő magyar érdekeltségű csapat közül az élvonalbeli Bournemouth - Kerkez Milos klubja - a másodosztályú Quenns Park Rangersnél vendégszerepel, Hegyi Krisztián együttese, a harmadik ligás Stevenage pedig a hatodik vonalból ideáig eljutó Maidstone United otthonába látogathat.

Ehhez Hegyiéknek előbb még jövő kedden túl kell jutniuk a szintén harmadosztályú Port Vale együttesén, miután az első meccs - a Stevenage pályaválasztásával - 1-1-es döntetlent hozott.

Az FA-kupa harmadik fordulója az első olyan, amelyben már a Premier League, valamint a másodosztály csapatai is érdekeltek.

A mérkőzéseket január 5. és 8. között rendezik.