Vágólapra másolva!
Csütörtök este a magyar bajnok Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének utolsó fordulójában. A találkozó után Hajnal Tamás, a Fradi sportigazgatója az M4 Sport mikrofonja előtt nyilatkozott.

A Fradi a Fiorentina ellen Kristoffer Zachariassen góljával szerezte meg a vezetést, majd a tavalyi döntős firenzeiek csak egyenlítésre voltak képesek. Ezzel az FTC az F csoport második helyén végzett, és veretlenül továbbjutott a sorozat egyenes kieséses szakaszába. A meccs után Hajnal Tamás nem csupán az utolsó csoportmeccset, hanem az elmúlt heteket is értékelte.

Hajnal Tamás értékelte az elmúlt hetekben látottakat is Forrás: fradi.hu

Hajnal Tamás a körülményekről

„[A csapatmunka] a mi erőnk, örülök, hogy az elmúlt években felépített dolgokat közösen át tudjuk most élni.

– mondta a Ferencváros sportigazgatója. – A kitűzött cél és a hazai közönség is segített ezen a meccsen, mindenki a határait feszegette, és voltak olyan jó egyéni teljesítmények, amelyek segítettek ezen eredmény elérésében. De tényleg kellett a csapatmunka is minden téren."

Veretlenül zárt a Fradi

„Az egész csoportkört úgy teljesítettük, hogy

Azt gondolom, keményen megdolgoztunk ezért a sikerért – folytatta Hajnal Tamás. – Még van egy fontos bajnokink, aztán egy rövid pihenő, ahol talán fel tudnak töltődni a játékosok. Át kell majd gondolnunk, hogy az átigazolások terén hogyan optimalizáljuk a keretet és milyen döntéseket hozzunk meg a csapategység érdekében, úgyhogy van bőven teendőnk. Elvileg

Tudjuk, hogy ebben az évben voltak hullámvölgyek is, ezért kell alaposan elemezni ezt is."

Hajnal hozzátette azt is, hogy

Varga Barnabás korábbi sérülése nélkül szerinte akár 5-6 ponttal többel rendelkezne a csapat

a bajnokságban.
„Keményen dolgoztunk, hogy idáig elérjünk, de nem akarunk megállni."