Mourinho a kiállítás után furcsa módon üzent a kapusának - videó

AS Roma v ACF Fiorentina - Serie A Tim Soccer Serie A Rome Stadio Olimpico AS Roma Calcio Italia ACF Fiorentina Florence Jose Mourinho head coach December 10 2023 Giuseppe Maffia NurPhoto Italian football sports tactical professional football Serie A matc
Jose’ Mourinho head coach of AS Roma gestures during the Serie A match between AS Roma and ACF Fiorentina at Stadio Olimpico on December 10, 2023 in Rome, Italy. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Fiorentina 1-1-es döntetlent játszott az AS Roma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap esti rangadóján. A rómaiak kettős emberhátrányban fejezték be a meccset, és a csapat portugál edzője még az egyik labdaszedő fiút is megkérte, hogy üzenetet küldjön a kapusának.

A fővárosiak hamar vezetést szereztek azonban utána rémálomszerűen alakult számukra a mérkőzés, mert sérülés miatt már az első félidőben le kellett cserélni az argentin válogatottal világbajnok Paulo Dybalát, majd a második játékrész elején Nicola Zalewskit kiállította a bíró, ezt kihasználva pedig Lucas Martinez Quarta találatával egyenlítettek a firenzeiek.

A Roma végül kilenc ember fejezte be az összecsapást, mert a hajrában Romelu Lukaku is piros lapot kapott, azonban a Fiorentina kettős emberelőnye ellenére nem tudta megszerezni a győztes gólt, így a Farkasok immár öt kör óta veretlenek. A meccs végjátékának egyik furcsa pillanata volt,

mikor José Mourinho egy cédulát küldött egy labdaszedő fiú segítségével a kapusának, Rui Patriciónak.

A cetlin minden bizonnyal valamilyen taktikai utasítás lehetett arról, hogyan tudná kiharcolni a döntetlent az AS Roma kilenc emberrel a Fiorentina ellen.

A már továbbjutott Fiorentina csütörtökön a Ferencváros vendége lesz a Konferencia-liga csoportkörének utolsó fordulójában, a meccs tétje egyrészt a csoportelsőség lesz, másrészt a magyar bajnok számára a továbbjutás kiharcolása.