Vágólapra másolva!
Dárdai Pál legkisebb fia, a 17 éves Dárdai Bence az utóbbi időben nyújtott teljesítményével több sztárcsapat figyelmét is felkeltette. Legutóbb a harminchatszoros holland bajnok Ajax jelezte, hogy szívesen látná soraiban a Hertha tehetségét.

Az Ajax is vinné Dárdai fiát

A német másodosztályban szereplő Hertha futballcsapata egyelőre sikertelen tárgyalásokat folytatott Dárdai Bence jövő nyáron lejáró szerződésének a meghosszabbításáról, így könnyen lehet, hogy ingyen távozhat. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a 17 éves középpályás olyan sztárklubok kívánságlistáján szerepel mint, az AC Milan, a Juventus vagy épp a Borussia Mönchengladbach, a német ASB Zeitung pedig most arról ír, hogy újabb európai topcsapat, a holland Ajax is bejelentkezett a berliniek tehetségéért.

Hatalmas az érdeklődés a Dárdai Bence iránt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Andreas Gora

Bence idén nyáron került fel a Hertha felnőttkeretéhez az apja hívására, miután a csapat kiesett a Bundesligából. A mostani szezonban eddig nyolc másodosztályú meccsen lépett pályára, és egy gólpasszt jegyzett. A magyar származású futballista nyáron éppen Budapesten nyert aranyérmet az U17-es Európa-bajnokságon a német korosztályos válogatottal.

A Hertha nyolc tétmeccs óta veretlen és tizenhat fordulót követően a hetedik helyen áll a Bundesliga másodosztályában.