A sorozatos bukások után bejelentést tett a vezetőedző jövőjéről az Újpest FC

VIGNJEVIC, Nebojsa
Budapest, 2023. április 1. Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Újpest FC - ZTE FC mérkőzésen a Szusza Ferenc stadionban 2023. április 1-jén. Újpest FC-ZTE FC 3-2. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A listavezető Paks 2-1-re győzött az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, így a hazaiak sorozatban ötödik vereségüket szenvedték el. Nem csoda, hogy ilyen rossz sorozatot követően felerősödtek a sajtóban a lila-fehérek vezetőedzőjének, Nebojsa Vignjevicsnek a távozásáról szóló hírek. Az Újpest most reagált a pletykákra.

Sorozatban öt meccset bukott az Újpest

Nebojsa Vignjevics csapata a legutóbbi öt fordulóban vereséget szenvedett: a Ferencváros elleni derbi (0-3) után a Fehérvártól 2-1-re, a Puskás Akadémiától ugyancsak 2-1-re, a Mezőkövesdtől 4-0-ra, majd legutóbb a Pakstól kapott ki (2-1) a bajnokságban.

Nebojsa Vignjevics egyelőre marad az Újpest vezetőedzője Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ezek után nem megelpő, ha a sajtó már azt kezdte el találgatni, hogy Nebojsa Vignjevics távozhat Újpestről. Az Újpest azonban hivatalosan is cáfolta a vezetedző kirúgásáról szóló híreket, erről a klub a közösségi oldalán tett bejelentést.

Az Újpest bízik Nebojsa Vignjevicsben

"A magyar médiában felröppent hírekre reagálva az Újpest FC szeretné megerősíteni, hogy a csapat vezetőedzője Nebojsa Vignjevics.

A klub vezetősége nem gondolkozik váltáson, és a bizalma a trénerben és az általa elvégzett munkában töretlen."

Az Újpest jelenleg a 9. helyen áll az OTP Bank Ligában, mindössze hat pontra a már kieső helyen lévő 11. Zalaegerszegtől.