Lecsapott a Bayern München a spanyol kiscsapat legnagyobb sztárjára

Granada CF v FC Barcelona - LaLiga EA Sports soccer Granada CF FC Barcelona LaLiga EA Sports Bryan Zaragoza Left Winger Granada scoring first goal EA Sports match Estadio Nuevo Los Carmenes October 8 2023 Jose Breton Pics Action NurPhoto sports Spanish fo
Bryan Zaragoza Left Winger of Granada and Spain celebrates after scoring his sides first goal during the LaLiga EA Sports match between Granada CF and FC Barcelona at Estadio Nuevo Los Carmenes on October 8, 2023 in Granada, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München lecsapott a spanyol Granada fiatal sztárjára, Bryan Zaragozára. Annak ellenére, hogy a Granada csak az utolsó előtti helyen áll, Zaragoza remekül teljesít a szenvedő kiscsapatban.

Bryan Zaragoza 2022 nyarán lett a Granada játékosa, szélsőként ebben a szezonban 14 bajnokin öt gólnál és két gólpassznál jár. A jó teljesítményére felfigyeltek a spanyol szövetségnél is, ugyanis bekerült a spanyol válogatottba, egyszer már pályára is léphetett.

Bryan Zaragoza nyártól lesz a Bayern München focstája Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A játékosra nem csak hazájában, de a Bayern Münchennél is felfigyeltek, sőt le is csaptak rá. Az átigazolásoknál mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint a németeknél már az orvosi vizsgálatok egy részén is átesett a szélső és a két klub is megállapodott egymással.

Ennek értelmében a Bayern 15 millió eurót fizet majd a spanyoloknak. Zaragoza kölcsönben marad a Granadában, nyártól lesz a Bayern München játékosa, 2028 nyaráig érvényes szerződést kötnek vele.