A labdaszedőt lökdöste az Arsenal korábbi kapusa, senki sem érti, miért - videó

fbl Horizontal
Fulham's German goalkeeper #17 Bernd Leno (L) is unable to stop a shot from Bournemouth's Dutch striker #19 Justin Kluivert (R) for the first goal of the English Premier League football match between Bournemouth and Fulham at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England on December 26, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Fulham német kapusa, Bernd Leno nehezen viselte a Bournemouth elleni sima, 3-0-s vereséget, és a labdaszedőn vezette le a feszültséget.

Az Arsenal korábbi, 31 éves kapusa kirúgás előtt kapta meg a labdát az egyik labdaszedőtől, és miután a kapus kivette a kezéből a labdát, meglökte a gyereket. A csapata ekkor már 2-0-s hátrányba volt, így az is érthető, hogy Kerkez Milosék labdaszedője nem szakadt meg, de így is illedelmesen adta át a labdát.

Bernd Leno három gólt kapott a Bournemouth-tól Forrás: AFP/Glyn Kirk

Bernd Lenót innentől fütyülte a hazai közönség, és azért is érdekes, hogy ezt tette, mert ekkor volt már egy sárga lapja.

Leno mentségére szóljon, hogy később elnézést kért a kissráctól, aki jelezte, nincs semmi baja

A Bournemouth végül 3-0-ra nyerte a meccset, így Kerkez csapata Andoni Iraola vezetésével remek formába lendült, és már a tabella első felében van.