Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik úgy érzi, a Liverpool ismét bizonyította eltökéltségét, amikor nehéz küzdelemből került ki győztesen a Sheffield United vendégeként a labdarúgó Premier League hétközi fordulójában.

A második helyen álló Liverpool az utolsó helyen álló Sheffield United otthonából úgy hozta el a három pontot, hogy Virgil van Dijk nagyszerű kapáslövésével a 37. percben vezetést szerzett, majd a kiegyenlített játékot hozó mérkőzést a magyar válogatott csapatkapitánya döntötte el a 94. percben.

Virgil Van Dijk és Szoboszlai Dominik ünneplik a Liverpool újabb sikerét Forrás: AFP/Darren Staples

Három nappal korábban a Liverpool hazai pályán 2-3-as állásról fordított a hajrában a Fulham ellen.

– idézte a magyar válogatott csapatkapitányát a Liverpool honlapja.

Arra a felvetésre, hogy először sikerült a bajnokság során idegenben kapott gól nélküli meccset játszaniuk, úgy reagált, a kapus Caoimhin Kelleher jól végezte a dolgát, akárcsak a hátsó négyes "és talán az egész csapat".

– mondta Szoboszlai, aki egy héten belül harmadszor léphet majd pályára a Premier League-ben, amikor a Liverpool a Crystal Palace vendége lesz szombaton.

„Őszintén szólva, úgy érzem, hogy akár már holnap is játszhatnánk,

de valószínűleg nem lenne a legjobb ötlet, mert fáradtak lennénk" - fogalmazott Szoboszlai a meccs után, hozzátéve ugyanakkor, hogy azért várják a következő mérkőzést, melyen reményei szerint újabb három pontot szereznek.