Szoboszlai Dominik világsztár csapattársa megsérült, sírva jött le a pályáról - videó

Mohamed Szalah
Egypt's forward #10 Mohamed Salah (R) leaves the field after being injured during the Africa Cup of Nations (CAN) 2024 group B football match between Egypt and Ghana at the Felix Houphouet-Boigny Stadium in Abidjan on January 18, 2024. (Photo by Issouf SANOGO / AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Afrika-kupa csoportkörének második forduójában Egyiptom 2-2-es döntetlent játszott Ghána ellen. Az első félidő végén Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársát, Mohamed Szalahot sérülés miatt le kellett cserélni.

Megsérült a Liverpool sztárja

Az egyiptomi fociválogatott két döntetlennel rajtolt az elenfántcsontparti Afrika-kupán, azonban a csapat számára ennél is nagyobb gond, hogy a legnagyobb klasszisát, Mohamed Szalahot sérülés miatt le kellett cserélni. A Liverpool világsztárja az első félidő hosszabbításában lennmaradt a földön és jelezte, hogy gond van, ezért nem tudta folytatni a játékot.

Szalah alig tudta visszatartani a könnyeit, miközben lesétált a pályáról, a hírek szerint combizom sérülést szenvedhetett,

de bővebb információ még nem érkezett az állapotáról.

Ha az egyiptomi támadó hosszabb időre kidőlne, az a Liverpool edzője, Jürgen Klopp számára borzalmas lenne. A gólerős Szalah ezúttal is remek szezont fut, 27 meccsen már 18 volt eredményes a klubjában a 2023/2024-es idényben.