Cristiano Ronaldo nem hagyta annyiban, lemásolta 13 éves fia szenzációs gólját - videó

Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah on December 26, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo fia a hét elején zseniális gólt lőtt szabadrúgásból, ami arra késztette a portugál sztárfocistát, hogy megmutassa a 13 éves tehetségnek, ő hogyan csinálja. Az eredmény magáért beszél.

Cristiano Ronaldo köztudottan híres arról, hogy győztes mentalitás jellemzi. Bár Szaúd-Arábiába igazolása után sokan leírták a portugál klasszist, ám a tavalyi évben a világ legjobb góllövője lett 54 találattal. Ebben benne vannak a klubjában és a válogatottban szerzett találatok is, ráadásul hiába lesz februárban már 39 éves, továbbra is megállíthatatlan formában játszik és esze ágában sincs visszavonulni.

Cristiano Ronaldo szenzációs évet zárt tavaly Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Abdullah Abdulaziz

Az ötszörös aranylabdás futballista ellentmondást nem tűrően hajszolja a kihívásokat, ám ezúttal az al-Nasszr sztárjának kihívója nem más volt, mint 13 éves fia, Cristiano Jr., akiről néhány napja került fel az internetre egy felvétel, amelyen remekbe szabott gólt lőtt szabadrúgásból.

Mindezt nem hagyta szó nélkül Cristiano Ronaldo, ugyanis egy az egyben lemásolta fia megmozdulását: ugyanabba a kapuba, ugyanabból a szögből és nagyjából ugyanoda lőtt egy nagyon hasonló gólt. A 38 éves klasszis erről a hivatalos Instagramon oldalán is megosztott egy videót azzal a címmel, hogy: "Cris, figyelj és tanulj". Ezt követően a már jól ismert "Siu" névre keresztelt gólörömét mutatta be.