Vágólapra másolva!
A Real Madrid botrányos mérkőzésen győzte le hétvégén a spanyol bajnokságban utolsó helyezett Almeríát. A megbotránkoztató bírói döntések mellett a csapat angol szupersztárja, Jude Bellingham is a középpontba került, ugyanis kiderült, hogy káromkodva vitatkozott a bíróval az első félidő végén.

A Real Madrid már az első félidőben kétgólos hátrányban volt, majd a második játékrészben fordított, a győzelemben a botrányos bíró döntések is nagy szerepet játszottak. Később nyilvánosságra kerültek a VAR-szoba és a játékvezető között lezajlott beszélgetés megdöbbentő hangfelvételei, nemrég pedig egy olyan videó került fel az internetre, amelyen a Real nyári sztárigazolása, Jude Bellingham a bíróval vitatkozik.

Jude Bellingham is balhézott a botrányos meccsen Forrás: NurPhoto via AFP/DAX Images/NurPhoto/Dax Images

Jude Bellingham nem fogta vissza magát

A madridiak nyári sztárigazolása, a Borussia Dortmundtól 100 millió euróért szerződtetett angol középpályás a félidőben ment oda a bíróhoz, akitől számon kérte, hogy többször is felrúgták, mégsem kapott minden esetben szabadrúgást. A játékvezető az egyik szabálytalansággal kapcsolatban egyetértett a focistával, akit mindez nem vigasztalt, és dühében káromkodva fejezte ki elégedetlenségét.

üzente Bellingham a bíró felé fordulva, majd folytatta a bosszankodást, miközben lesétált a pályáról.

A 20 éves angol válogatott klasszis az Almería ellen büntetőből volt eredményes, és az idényben remek formát mutat, eddigi 18 bajnoki meccsén már 14 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott.