Vágólapra másolva!
Mint arról kedden mi is beszámoltunk, a Ferencváros a négy gólt szerző Varga Barnabás vezérletével valósággal megsemmisítette az MTK-t a 223. élvonalbeli örökrangadón. A magyar válogatott csatár teljesítményét a Fradi edzője, Dejan Sztankovics is méltatta a találkozó után.

A hosszú sérüléséből immár végérvényesen visszatérő és teljesen egészségesnek tekinthető csatár és a bajnoki címvédő is valóban ellenállhatatlanul játszott, Varga világklasszis csatárerényeket csillogtatva szerzett négy gólt, és adott egy káprázatos gólpasszt. A Fradi edzője, a karrierje során megannyi világsztárt testközelből látó Dejan Sztankovics (aki maga is fantasztikus játékos volt) nem is fukarkodott a dicsérettel, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a csapat nagyszerű játéka is kellett Varga Barnabás szárnyalásához.

"Gratuláció illeti a játékosaimat, megfelelő intenzitást, rendezettséget láttam tőlük a pályán, élmény volt nézni ezt a teljesítményt.

Az első félidőben egy térfélen volt folyamatosan 20 játékos, nagy tumultus alakult ki, ezért a második játékrészben szerettük volna kicsit kinyitni a teret. Tisztában vagyok Kodro képességeivel. Remek csatáraink vannak, ide sorolnám Pesicset is, aki ezúttal betegség miatt maradt ki. Meg vagyunk áldva kiváló támadókkal" - idézi Sztankovicsot a Ferencváros hivatalos oldala.