Vágólapra másolva!
A Paris St-Germain csatára, Kylian Mbappé nyártól a Real Madrid játékosa lesz. A 25 éves francia válogatott játékos a szerződése lejárta után hagyja majd ott a PSG-t.

Kylian Mbappé ugyan még nem írta alá a szerződését a madridiakkal, de a hírek szerint azonnal bejelentik az érkezését, amint biztossá válik, hogy a Real Madrid és a PSG már nem találkozhat a Bajnokok Ligájában.

fbl Horizontal
Kylian Mbappé nyáron igazol a Real Madridhoz
Fotó: AFP/Patrick Hertzog 

A francia világbajnok már 244 góllal a PSG gólrekordere, a távozási szándékát pedig február közepén jelentette be az elnöknek, Nasser al-Kelaifinak. A hírek után Mbappé nem került be a Nantes ellen kezdőbe, de csereként beállva gólt szerzett, így a PSG már 14 ponttal vezeti a bajnokságot.

Ejtsünk pár szót, a leendő szerződéséről

A hírek szerint évente 15 millió eurót fog majd kapni a madridiaktól, és kap egy 150 millió eurós aláírási bónuszt is, ami ötfelé osztanak majd és a kereskedelmi jogainak is megkapja egy bizonyos százalékát.

Az okosok már azt is tudni vélik, hogy Luka Modric esetleges távozása esetén a francia kapja majd a 10-s mezt

Mbappé már 2022-ben is távozni akart Párizsból, de végül két évvel hosszabbított, amit egy harmadik is követhette volna opcióval, de ezt már nem vállalta.

 

Kapcsolódó cikkeink