Vágólapra másolva!
A népszerű focis játék, a Football Manager szerint az elkövetkező 10 évben Szoboszlai Dominiknak is fog jutni egy Aranylabda.

Szoboszlai Dominik már az első liverpooli szezonjában megmutatta, hogy miért fizetett érte a nyáron 70 millió eurót az angol sztárcsapat. A középpályás amikor egészséges, kihagyhatatlan Jürgen Klopp csapatából és hétvégén meg is szerezte első liverpooli trófeáját.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Aranylabdájával bárki kiegyezne
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

A 3,6 millió Facebook-követővel rendelkező 90min a népszerű focis játék, a Football Manager segítségével készített egy szimulációt arról, hogy kik lesznek az elkövetkező 10 év aranylabdásai. A Football Manager azzal kalkulál, hogy Kylian Mbappé nyáron már a Real Madrid focistája lesz, így a spanyol klub sztárjaitól várja a kiemelkedő teljesítményeket, jövőre Jude Bellingham, utána három éven keresztül Mbappé, majd Vinícius Júnior lesz a világ legjobbja. Utána azonban, a 2029/30-as szezonban a játék szerint Szoboszlai fogja uralni a labdarúgást, és annak az idénynek ő lesz az aranylabdása – írja a Ripost.

Érdekesség, hogy a szimuláció szerint a 23 éves középpályás nem fog klubot váltani és hat év múlva is Liverpool játékosa lesz majd.