Vágólapra másolva!
A La Liga 26. fordulójában a Real Madrid Luka Modric bombagóljával 1-0-ra nyert a Sevilla ellen a Santiago Bernabeu Stadionban.

Sergio Ramos ellenfélként tért vissza Madridba, a Real sztárja a bíróval üvöltözött

Az éllovas Real Madrid a gyenge szezont produkáló, a tabella 15. helyén szerénykedő Sevillát fogadta, a Real-legenda Sergio Ramos ezúttal ellenfélként tért vissza a Santiago Bernabeu Stadionba.

A 10. percben Lucas Vazquez góljával vezetést szerzett Carlo Ancelotti együttese, azonban a játékvezető a pálya melletti monitoron visszanézte az esetet, és hosszas várakozás után végül Nacho korábbi szabálytalansága miatt érvénytelenítette a találatot. 

A félidő közepén Toni Kroos tőle ritkán látható módon, eltorzult arccal üvöltözött a bíróval, amiért az befújt ellene egy szabálytalanságot,

holott a német sztár szinte hozzá sem ért az ellenfeléhez.

Toni Kroos
Toni Kroos őrjöngve vette tudomásul a bíró döntését
Fotó: AFP (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

A Real lényegesen többet támadott, de nagy helyzeteket nem tudott kialakítani, a félidő végén Fede Valverde távoli bombája jelentette a legnagyobb veszélyt, ám a Sevilla kapusa, Orjan Nyland a léc fölé tolta a sistergős lövést.

Le kellett cserélni a megsérült bírót, Modric bombagólja döntött

A második félidőt is jobban kezdte a Real, azonban az 53. percben Andrij Lunyinnak hatalmasat kellett védenie Isaac Romero nagyszerű kapáslövése után. Egyre eseménydúsabb lett a meccs, előbb Rodrygo lövése kerülte el a bal felső sarkot, majd Vinícius Junior kísérletét védte bravúrral Nyland. Sorra érkeztek a Real-helyzetek, de még mindig 0-0 állt az eredményjelzőn. 

A 61. percben nem mindennapi dolog történt, Isidro Díaz de Mera játékvezető megsérült, és a mindössze 29 éves kollégájának, Carlos Fernández Buergónak kellett beugrania a helyére.

A bírócsere után is a Real játszott veszélyesebben, a Sevilla azonban Nyland kapussal és Sergio Ramosszal az élen remekül védekezett. 

A 81. percben aztán megtört a jég, a csereként beállt Luka Modric egy fantasztikus labdaátvétellel becsapta ellenfelét, majd védhetetlen lövést zúdított a kapu bal oldalába.

Luka Modric
Luka Modric hatalmas bombagólja döntötte el a Sevilla elleni meccset
Fotó: AFP (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

A Real ezzel a góllal megnyerte a meccset, Ancelotti csapata 8 ponttal vezet a Barcelona, 9 ponttal pedig az egy meccsel kevesebbet játszó Girona előtt.

Kapcsolódó cikkek