Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályban szereplő Stoke City fegyelmi okok miatt kitette az az első csapat keretéből a Ferencváros korábbi labdarúgóját, Ryan Mmaeét.

Fegyelmi okok miatt kitették a keretből a volt Fradi focistát

A Stoke-on-Trent Live számolt be róla, hogy miközben a bennmaradásért küzdő Stoke Cityre kulcsfontosságú rangadók várnak a Blackburn Rovers és a Queens Park Rangers ellen, addig a csapat menedzsere, Steven Schumacher úgy döntött, hogy száműzi az U21-es csapathoz a Ferencvárostól 1,75 millió fontért szerződtetett Ryan Mmaeét, mivel a marokkói válogatott csatár nem mutatott megfelelő hozzáállást az edzőpályán és tiszteletlen volt az edzői stáb tagjaival, illetve a csapattársakkal. A klub álláspontja szerint a 26 éves támadónak most a tartalékok között kell bizonyítania, hogy képes változtatni a viselkedésén, hozzáállásán.

Ryan Mmaee tavaly nyáron hagyta el a Ferencvárost Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Mmaee szeretne bizonyítani

Maaee menedzsmentje közleményben jelezte, hogy a csatár továbbra is elkötelezett a klub iránt és készen áll arra, hogy bizonyítson a második csapatban, hogy visszanyerje az edzői stáb bizalmát.

– áll a közleményben.

Mmaeéval kapcsolatban korábban felröppentek már olyan híresztelések, hogy a klub átadólistára teszi, hogy Schumacher leendő átigazolásait finanszírozni tudja a klub, ugyanakkor a Transfermakt által 3 millió euróra taksált támadót 2026 nyaráig köti szerződés a Stoke-hoz.

A 26 éves játékos tavaly júliusban szerződött a Ferencvárostól Angliába, minden sorozatot figyelembe véve eddig 23 alkalommal lépett pályára, ám csak 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, amivel érthetően nem elégedettek a Championship 20. helyén álló klubnál.