Vágólapra másolva!
Sajóinformációk szerint hosszas kérlelés után Mohamed Szalah rábólintott a szaúd-arábiaiak ajánlatára, így az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool játékosa a hírek alapján nyártól a Közel-Keleten folytatja a pályafutását.

Mohamed Szalah iránt tavaly többször is érdeklődtek Szaúd-Arábiából, az al-Ittihad nyár végén a Liverpoolnak 162 milliós átigazolási díjat, Szalah-nak 240 millió dolláros fizetést ígért, ezek pedig később még tovább emelkedtek volna. Szalah azonban akkor elutasította a felkérést. Most viszont a jelenleg sérüléssel bajlódó, 31 éves egyiptomi támadó úgy hírlik

nem tölti ki a 2025 nyaráig szóló liverpooli szerződését, mert a szaúdiak meggyőzték a háromszoros Premier League-gólkirályt arról, hogy ott folytassa a karrierjét 

– vette észre a Magyar Nemzet.

A hírek szerint Szalah csak a szaúdi ligához kötelezte el magát, nem egy konkrét csapathoz

Az, hogy Mohamed Szalah melyik csapatba kerülhet, egyelőre kérdéses, mert Szaúd-Arábiában elsősorban az állam dönti el, melyik klubnak oszt ki elegendő pénzt ahhoz, hogy megszerezhesse a csatárt. 

Ez egy hosszú távú befektetés, nem egy szezonban gondolkoztunk, és elégedettek vagyunk eddig elért eredményekkel"

– mondta a szaúdi liga alelnöke, Szaed Al-Laziz a szaúdi futballprojektről.

Szaúd-Arábiában jelenleg Szalah négy korábbi, szintén Bajnokok Ligája-győztes, liverpooli csapattársa – Sadio Mané, Roberto Firmino, Fabinho és Georginio Wijnaldum –  játszik, mellettük pedig tavaly az azóta már Hollandiába igazolt Jordan Henderson is a ligában focizott.

Kapcsolódó cikkek