Vágólapra másolva!
Miközben a nemzetközi sajtóban napok óta tartja magát a hír, miszerint Kylian Mbappe nyáron a Real Madridhoz igazol, a PSG világbajnok futballistáját a barcelonai repülőtéren vették észre.

Sajtóinformációk szerint szerződése lejártával a szezon végén elhagyja a Paris Saint-Germain csapatát a franciák sztárlabdarúgója, Kylian Mbappé, aki nyártól a Real Madrid játékosa lesz. A Marca információi szerint Mbappé ötéves szerződést ír majd alá a spanyol klubbal, a hivatalos bejelentésre pedig állítólag akkor kerülhet sor, ha már biztossá vált, hogy a PSG és a Real nem találkozik egymással a BL-ben. 

Madrid helyett Barcelonában tűnt fel Mbappé

Miközben az elmúlt napokban Mbappé távozásától volt hangos a nemzetközi sajtó, a világbajnok támadó Spanyolországba utazott, de nem Madridba, hanem Barcelonába. 

A közösségi médiában több olyan felvétel is látható, amelyen Mbappé Barca-tréningruhát viselő szurkolókkal fotózkodik és aláírásokat osztogat a barcelonai repülőtéren. 

A Diario Sport szerint azonban a 25 éves támadó nem azért utazott a katalán fővárosba, hogy esetleg a jövőjéről tárgyaljon a gránátvörös-kékekkel, hanem pusztán nyaralási céllal érkezett. A spanyol lap szerint a PSG vezetőedzője, Luis Enrique két nap pihenőt adott a távozófélben lévő játékosának a vasárnapi Stade Rennais elleni francia bajnoki előtt.