Vágólapra másolva!
A La Liga 24. fordulójában az Atlético Madrid 1-0-ra kikapott a Sevilla otthonában. Diego Simeone együttesét a vereség mellett egy másik csapás is érte, ugyanis Alvaro Moratát egy súlyosnak tűnő térdsérülés miatt le kellett cserélni.

Súlyos sérülése után zokogott Morata

A tabella alsó felében tanyázó Sevilla nehéz idényt fut, ám az Atlético ellen jól kezdett. Az andalúz együttes negyedóra elteltével vezetést szerzett, Isaac Romero egy szöglet után továbbcsúsztatott labdát közelről a kapuba fejelt.

A bekapott gól után Diego Simeone csapatát újabb csapás érte, a 46. percben Alvaro Moratát le kellett cserélni. 

A spanyol válogatott csatár súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, és a fájdalomtól keservesen zokogva bicegett le a pályáról.

A 31 éves klasszis a kispadon ülve is szomorúan sírt, vélhetően hosszú kihagyás vár rá, és talán ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Ez nem az Atlético estéje volt, a madridi sztárcsapat ugyan aktívabb volt és több kapura lövéssel próbálkozott, mint riválisa, ám nem tudott kiegyelíteni, így 1-0-s vereséget szenvedett. Simeone csapatának ezzel véget ért a jó sorozata, ezt megelőzően legutóbb a Gironától kapott ki január elején.