Vágólapra másolva!
A Bayern München 2-0-ra kikapott a Borussia Dortmundtól a Bundesliga 27. fordulójának rangadóján, így hátránya már 13 pont az éllovas Bayer Leverkusennel szemben. A bajorok edzője, Thomas Tuchel szerint már eldőlt a bajnoki cím sorsa, a szezon végén távozó tréner gratulált a listavezetőnek.

Tuchel már gratulált a Leverkusennek

Az már korábban eldőlt, hogy Thomas Tuchel, magyar másodedzőjével, Lőw Zsolttal együtt távozik a Bayern München kispadjáról a szezon végén. 

A bajor rekordbajnok az előző 11 idényben megnyerte a Bundesligát, ám a mostani szezonban már 13 pontra nőtt a lemaradása az éllovas Bayer Leverkusennel szemben,

így ezúttal megszakadhat a remek széria. A Dortmund elleni vereség után Tuchel azt nyilatkozta, hogy a bajnoki címért folyó versenyfutás eldőlt, majd gratulált az éllovasnak.

Xabi Alonso együttese fantasztikus idényt produkál, a Leverkusen a szezonban 39 tétmérkőzéséből még egyet sem veszített el. A Bundesligát 27 forduló után tetemes előnnyel vezeti a csapat, amely egyre közelebb kerül története első bajnoki címéhez.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.