Vágólapra másolva!
Az Union Berlin nem tudta borítani a papírformát a Bundesliga 25. fordulójának péntek esti nyitó meccsén. Pedig talán lett volna erre esélyük, de Schäfer András piros lapja minden forgatókönyvet átírt. A fővárosiak edzője viszont nem érti miért állította ki a játékvezető a magyar középpályást.

Mint arról mi is beszámoltunk péntek este, az Union Berlin 2-0-ra kikapott a Vfb Stuttgart otthonában a Bundesliga 25. fordulójának nyitó meccsén. A találkozón a vendégek magyar középpályása, Schäfer András egy rossz ütemű szerelési kísérlet után egyből piros lapot kapott. Ez volt a mozdulat:

Nem nagyon lehet hibáztatni a játékvezetőt, de az Union edzője, Nenad Bjelica szerint határozottan rossz döntést hozott Robert Schröder.

"Ha ez piros lap, akkor minden meccsen hat-hét kiállításnak kellene lennie – idézi az edzőt a Magyar Nemzet cikke.

A Stuttgart ellen Schäfer amúgy nem játszott rosszul, a 16. percben volt egy veszélyes lövése is, ami bekerült a mérkőzés alábbi összefoglalójába. A stuttgarti gólokat a 19. percben a Bundesliga egyik gólkirályjelöltje, Serhou Guirassy és a 65. percben a német válogatott új felfedezettje, Chris Führich szerezték.

Kapcsolódó cikkeink: