Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez egy óvatlan pillanatban kifecsegte, hogy az ötszörös aranylabdás portugál sztár legkésőbb két év múlva befejezi a profi futballt.

Cristiano Ronaldo szenzációs formában zárta a tavalyi évet, miután a 2023-as naptári évben 54 gólt szerzett, ezzel ő lett a világ legjobb góllövője tavaly. Az ötszörös aranylabdás portugál sztár ugyan 39 évesen is tökéletes fizikai állapotban van, azonban úgy tűnik, erősen fontolgatja már a visszavonulást, és minden bizonnyal erről már a családjával is beszélt.

Legalábbis erre adott bizonyítékot Ronaldo párja, Georgina Rodríguez, aki a Párizsi Divathéten keltet feltűnést, miután egy Ronaldo nevével és hetes számával ellátott piros ruhában vonult a kifutón – márpedig a ruha kísértetiesen hasonlított a portugál klasszis mezére, amit korábbi csapatában, a Manchester Unitedben viselt.

Ronaldo egy-két éven belül befejezi

Majd aztán bejárta a közösségi médiát egy felvétel, amelyen Rodríguez a kulisszák mögött éppen Jelena Karleusa szerb énekesnőnek árulta el, hogy Ronaldo mikor fogja befejezni a profi futballt.

Egy év múlva befejezi. Vagy talán kettő, nem tudom"

 - mondta Georgina.

Ez nagyjából megfelel annak, amit a játékos édesanyja nyilatkozott Ronaldo visszavonulásáról, hiszen Dolores Aveiro 2022-ben azt mondta, a fia még legalább négy évig fog játszani, majd várhatóan 41 éves korában hagy fel végleg a labdarúgással.

Ronaldo szerződése jövő nyáron jár le a szaúdi bajnokságban szereplő al-Nasszrnél, addigra már 40 éves lesz, így elképzelhető, hogy ezt követően már nem fogja folytatni.