Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján az Inter Miami 5-0-ra kiütötte az Orlando City együttesét. A mérkőzésen a Lionel Messi és Luis Suárez is két gólt tudott szerezni.

Messi és Suárez is két gólig jutott

Az Inter Miami a 11. percben már kétgólos előnyben volt, a korábbi Barca-sztár Luis Suárez két találatának köszönhetően. Szűk fél óra játék után már 3-0-s állást mutatot az eredményjelző, miután Taylor is eredményes volt. Az első félidő végén még az is belefért a hazai csapatnak, hogy nem adák meg Luis Suárez találatát les miatt, így is magabiztos volt az előny.

Lionel Messi, Inter Miami, Orlando
Lionel Messi két gólig jutott
 (Photo by Chris ARJOON / AFP)

A második félidő az Inter Miami legnagyobb sztárjáról, Lionel Messiről szólt, aki az 57. és a 62. percben is eredményes volt,

 előbb lábbal, majd fejjel vette be a Orlando City kapuját. A Miami három meccs után is veretlen, 7 pontot szerzett és 8-1-es a gólaránya.

Magyaros rangadót is rendeztek az MLS-ben

Az MLS két magyar válogatott játékosának csapata, a Sporting Kansas City és a Philadelphia Union egymás ellen lépett pályára. 

Az 1-1-es döntetlennel végző találkozón Sallói Dániel a 87. percig volt a pályán, míg a vendégeknél Gazdag Dániel a félidőben állt be csereként.

Gólt egyik magyar játékos sem szerzett, a Sporting Kansas City Walter révén a 19. percben szerzett vezetést, majd a másik oldalon Bedoya tudott egyenlíteni a 95. percben.