Vágólapra másolva!
A West Ham United őrült meccsen, 4-3-ra kikapott a Newcastle United otthonában a Premier League 30. fordulójában. A mérkőzés után a vendégek játékosát, Kalvin Phillipset hergelték a drukkerek, amire az angol válogatott középpályás obszcén mozdulattal reagált.

Bemutatott az őt hergelő szurkolónak Kalvin Phillips

Hiába vezetett 3-1-re is a meccsen a West Ham, végül 4-3-ra kikapott, így pont nélkül távozott a St. James' Parkból. A Manchester Citytől kölcsönvett Kalvin Phillips ezúttal is felejthető teljesítményt nyújtott, egy 11-est is összehozott, ezért kemény kritikát kapott. Miközben az angol válogatott focista a csapatbuszhoz igyekezett, egy szurkoló kiabált felé: 

Haszontalan, abszolút haszontalan"

- hergelte a középpályást a drukker, amire a focista a középső ujjának felmutatásával reagált.

A közösségi médiában a kommentelők szétszedték a 28 éves játékost, a legtöbben már most visszazavarnák a Manchester Cityhez Phillipset.

A 31-szeres angol válogatott középpályás Pep Guardiolától nem kapott túl sok lehetőséget, ezért klubja egy kölcsönadással próbálta formába hozni, ám ez egyelőre nem igazán vált be, hiszen továbbra sem teljesít jól.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.