Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, a szaúdi al-Nasszr 1–0-ra kikapott az al-Aint otthonában az ázsiai Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A meccs egyetlen gólját Szufian Rahimi szerezte az első félidő végén, azonban nem a marokkói válogatott játékos, hanem Cristiano Ronaldo teljesítménye miatt maradt érdekes. Az eltiltása után újra pályára lépő portugál klasszis nagy kedvvel játszott, többször is közel járt a gólhoz, az első félidőben egy látványos ollózómozdulattal lőtt kapu mellé, a második félidőben pedig egy közeli ziccernél rontott. Az al-Nasszr emberhátrányban fejezte be a meccset, miután Aymeric Laporte-ot a ráadásban kiállították, így a spanyol válogatott védő a jövő heti visszavágón nem játszhat.

Al Ain v Al Nassr - AFC Champions League, Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo újra pályára lépett, de csapata kikapott a Bajnokok Ligájában
Fotó: Anadolu via AFP

Ronaldo belezavarodott a saját cselébe

Cristiano Ronaldo vitathatatlanul minden idők egyik legjobb góllövője, pályafutása elején pedig az elképesztő bicikli cseleiről volt híres, mára már azonban úgy tűnik megkopott a régi fénye. A közösségi médiát már bejárta az a felvétel, amelyen Ronaldo egy szerencsétlen cselsorozatba bonyolódott bele. Az átlépős csel után nem sikerült megtévesztenie az ellenfelet, saját magát viszont rendesen megzavarta, ugyanis egy pillanatra azt sem tudta, hol a labda. Az al-Ain játékosa, Yahia Nader aztán szabálytalankodott a portugállal szemben, így legalább az al-Nasszrnél maradt a labda. A kínos megmozdulás 1:05-nél látható.

Az ötszörös aranylabdás sztárt egyébként ismét Lionel Messi nevének kiabálásával hergelték az ellenfél szurkolói, ám Ronaldo ezúttal csak pofavágásokkal reagált ezekre. 

Mint ismert, a 39 éves támadó egy meccses eltiltást kapott az al-Sahab elleni meccs után, mivel az ágyékát fogdosva mutogatott az ellenfél szurkolóinak, akik Lionel Messi nevét kiabálták neki.