Vágólapra másolva!
Hiába fordított Londonban a Liverpool a West Ham United vendégeként, Szoboszlai Dominikék nem tudták megnyerni a meccsüket a Premier League-ben.

Az Everton elleni vereség után ezúttal a West Ham United ellen lépett pályára Jürgen Klopp csapata és egy 2-2-es döntetlennel zárt Szoboszlai Dominik csapata az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombati nyitómérkőzésén, a 35. fordulóban. A Liverpool ezzel maradt harmadik a tabellán, a második helyen álló Manchester Cityvel szemben egy pont a hátránya, de a címvédő két meccsel kevesebbet játszott. Klopp csapata az utolsó öt bajnokijából csak egyet tudott megnyerni, ezzel minden bizonnyal kiszált a bajnoki versenyfutásból.

Mohamed Szalah a saját edzőjével, Jürgen Klopp-pal balhézott a csre előtt
Fotó: Ben Stansall / AFP

A Liverpoolban Szoboszlai Dominik a padon kezdett és csak a hosszabbítás perceiben állhatott be, de csere volt Mohamed Szalah is, aki a 79. percben állt be Darwin Nunezzel és Joe Gomezzel együtt. Az egyiptomi és Jürgen Klopp a csere előtti pillanatokban összeszólalkoztak valamin, Szalah alig bír magával, a többi cserének kellett visszafognia.

Nem nézett ki túl jól Szalah és Klopp szóváltása:

Klopp a meccs után elmondta, az öltözőben megbeszélték a dolgokat, de azt nem árulta el, min veszekedtek.  Klopp szerint nem csak ő, de Szalah is lezárta az esetet. Jamie Carragher, a csapat korábbi játékosa később arról írt a közösségi oldalán, hogy szerinte egy ilyen eset csak akkor fordulhat elő, ha az edzőnek túl sokat kell várnia arra, hogy becserélhesse a játékosát.

Szalah később a vegyeszónában nem adott interjút, azt mondta: "Ha most beszélnék, abból tűz lenne".

Szombati hír a Liverpoollal kapcsolatban, hogy a Vörösök 9+2 millió eurót fizet a holland Feyenoordnak Arne Slotért, így a rotterdami csapat edzője fogja átvenni a szezon végén távozó Jürgen Klopp helyét a Liverpool élén. A BBC cikke szerint megszületett a megállapodás a Liverpool és a holland Feyenoord között Arne Slot klubváltásáról, azaz immár hivatalosnak tekinthető, hogy a 45 éves holland lesz a szezon végén távozó Jürgen Klopp utódja.


 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.