Vágólapra másolva!
A Bayern München labdarúgócsapatának négygyermekes családapa-focistája, Harry Kane három idősebb gyermeke is érintett volt egy németországi autóbalesetben. Kane egyik gyermeke sem sérült meg súlyosan.

A labdarúgó Bundesliga góllövőlistáját vezető Harry Kane három gyermeke, a hároméves Louis, az ötéves Vivienne és a hétéves Ivy könnyebben sérült meg és mentőautóval szállították őket kórházba. Minderre azok után volt szükség, hogy hétfőn részesei voltak a München közelében található Schäftlarn városában egy három autót magába foglaló balesetnek – írta csütörtökön a Bild.

Harry Kane, Bayern München, gyermekek, Louis, Vivienne, Ivy
Harry Kane három gyermeke is könnyebben megsérült az autóbaleset során
Fotó: instagram.com/harrykane

Harry Kane éppen Londonba repült a baleset ideje alatt

Kane három gyermeke egy Mercedesben ült, amikor egy az autópálya-felhajtónál egy Renault-sofőr szabálytalansága miatt összeütköztek, a vétkes autó pedig egy Land Rovernek is nekiment ezek után. A baleset következtében az érintett járművekben utazó mind a nyolc ember megsérült, a többségüket mentőautóval szállították kórházba, de mentőhelikopter is a helyszínre érkezett.

Harry Kane hétfőn éppen Londonba repült, így valószínűsíthetően kedden, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-meccsen abban a tudatban lépett pályára (és lőtt vezető gólt tizenegyesből), hogy előző nap a gyermekei autóbalesetet szenvedtek.

Kapcsolódó cikkek