Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a háromszoros magyar válogatott támadót, Futács Márkót.

A 34 éves támadó a 2023/24-es szezont az NB I-es MTK Budapest csapatánál kezdte meg, azonban egy bajnoki meccsen sem kapott lehetőséget, szeptemberben pedig közös megegyezéssel szerződést bontott a fővárosi csapattal. 

A Budapest Honvéd honlapján azt írják, hogy a 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmes Futács Márkó a szezon végéig kötelezte el magát Csertői Aurél együtteséhez. 

„Nagyon boldog vagyok és hálás a Honvédnak, hogy megkaptam a lehetőséget. 

Rendkívül motiváltnak érzem magam, szeretnék minél hamarabb játszani, a pályán és a pályán kívül is segíteni a csapatnak. A legfontosabb, hogy minél hamarabb pályára lépjek és minél többet játsszak a szezon végéig, hozzájárulva ahhoz, hogy pozitívan zárjuk a bajnokságot

 – nyilatkozta Futács, aki hangsúlyozta, hogy a személyiségével is szeretne segíteni, mert nagyon fontos a fiatal és a rutinosabb játékosok megfelelő elegye az öltözőben. 

Futács Márkó a szezon végéig írt alá a Honvédhoz
Fotó: honvedfc.hu

„Egyértelműen azt éreztem a sérülésem után, hogy nem szeretném így abbahagyni, sokkal több van még bennem. 

Úgy érzem, hogy rendben leszek és készen állok arra, hogy focizzak, remélem, hosszú távon is itt lehetek és minél többet tudok segíteni a Honvédnak. Ameddig élvezem a futballt és több benne a pozitívum, mint a negatívum, addig mindenképpen szeretném folytatni!

 - mondta a korábbi magyar válogatott támadó, aki vasárnap délután a Szeged elleni találkozón mutatkozhat be a Honvéd csapatában a Bozsik Arénában.