Vágólapra másolva!
Fontos meccset nyert meg Nagy Ádám csapata, a Spezia Calcio az olasz labdarúgó-másodosztály (Serie B) 31. fordulójában. Az Ascoli elleni sikerével hosszú idő után elmozdult a kiesőzónából a tavaly még élvonalbeli, de a kiesés után tovább zuhant csapat.

Nagy Ádám télen került a Spezia csapatához kölcsönbe és azóta kilenc meccséből csak egyet veszített. Edzője, Luca D’Angelo most is külön kiemelte a magyar válogatott középpályás teljesítményét - írja a Bors, amely drámai fejleményekről is beszámolt.

Nem várt fordulatot vett Nagy Ádámék meccse
Fotó: instagram.com/speziacalcio

A meccs a hajrában fél órára félbeszakadt, mert megállt egy szurkoló szíve. A lelátón élesztették újra szívmasszázzsal, mielőtt kórházba szállították. Akkor már jobban volt. Miután a drukkertársai a zászlókat bevonva, csöndben szorítottak az életben maradásáért, az elvitelekor már kissé megkönnyebbülten tapsoltak neki és a megmentőinek. Nagy Ádámék ezután némileg nyugodtabban folytatták a játékot és nyertek.

Ezt a győzelmet a szurkolónknak ajánljuk, remélem, jól van. Nehéz volt ezt látni és átélni, mindannyian reméljük, hogy mihamarabb felépül, és a mai siker is szerez neki egy kis örömöt a nehéz pillanatokban. Először azt hittük, csak ájulás történt a lelátón, aztán apránként rádöbbentünk a helyzet komolyságára. Jár a taps a rajongóinknak is, akik kiszurkolták a gyógyulását

  – mondta D’Angelo, aki elsősorban a belső középpályásai remek játékának tulajdonította a megérdemelt győzelmet. 

"Nagy és Salvatore Esposito egyaránt remek játékos. Ádám különösen sokat tud a középpályán, jelentős karriert befutott, profi labdarúgó - dicsérte a 79-szeres magyar válogatott középpályást a Spezia trénere.

Nagy Ádám a több játéklehetőség reményében szerződött a Pisa csapatától a Speziához, ugyanis szeretne a lehető legjobb formában érkezni a nyári Európa-bajnokságra. A Marco Rossi legfontosabb játékosának tartott középpályás már 79-szeres válogatott, természetesen a törökök és a Koszovó elleni felkészülési meccsen is kezdő volt a Puskás Arénában.

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.