Vágólapra másolva!
A hónapok óta sérüléssel bajlódó brazil sztárfocista, Neymar új sportágban próbálta ki magát, ám egy szerencsétlen ütésből kiderült, hogy az al-Hilal támadója biztosan nem fog az ötszörös BL-győztes walesi futballegenda, Gareth Bale nyomdokaiba lépni.

Neymar tavaly nyáron igazolt a szaúdi al-Hilal csapatához, amely a brazil sztár nélkül is szárnyal, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve egyhuzamban 34 mérkőzést nyert meg, ami abszolút rekord. Neymar azonban csupán öt meccsen lépett pályára a szezonban, mivel tavaly októberben az Uruguay elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésen keresztszalag- és meniszkuszszakadást szenvedett. A több mint féléve tartó kényszerpihenő miatt a brazil válogatott gólrekorderének hirtelen rengeteg szabadideje lett, ami miatt többek között ott tudott lenni kislánya féléves szülinapi buliján is, bár ő inkább online pókerezéssel töltötte az idejét

Al Hilal v Al Ittihad - Saudi Super Cup Final, neymar
Neymar úgy is trófeát nyert, hogy az egész szezonban sérült volt
Fotó: Anadolu via AFP

A héten pedig egy új sportágban próbálta ki magát, ugyanis Abu-Dzabiba látogatott, ahol a csapata megnyerte a szaúdi Szuperkupát, majd ünneplés gyanánt golfütőt ragadott.

A futballsztár Instagram-sztoriban több felvételt is megosztott az első próbálkozásairól, amik finoman szólva is katasztrofálisan sikerültek. Neymar az egyik ütés előtt hatalmasat lendített az ütőjén, de a labda helyett a földbe ütött, és kihasított egy jókora gyepdarabot a pályából. Természetesen Neymar sem vette túl komolyan az egészet, és csak nevetett.

A közösségi médiában a rajongók azonban azzal viccelődtek, hogy a brazil támadónak leckéket kellene vennie az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Gareth Bale-től, aki tavaly kezdte el golfpályafutását, miután visszavonult a labdarúgástól.