Vágólapra másolva!
A Premier League 30. fordulójában a Liverpool 2-1-re nyert hazai pályán a Brighton ellen, ezzel újra a tabella élére ugrott. Szoboszlai Dominik ezen a meccsen is fantasztikusan játszott, remek teljesítménye pedig egyenesen lenyűgözte edzőjét, Jürgen Kloppot.

Jürgen Kloppot megint lenyűgözte Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik kiválóan játszott a Brighton ellen, a győztes gól előtt zseniális labdát adott Alexis Mac Allisternek, akinek a passzából lőtt a kapuba Mohamed Szalah. A magyar válogatott csapatkapitánya emellett több lövéssel, számos jó passzal tűnt ki a mezőnyből, valamint fáradhatatlan munkát végzett, a védekezésből is alaposan kivette a részét. Jürgen Klopp nem győzte dicsérni a 23 éves középpályást a találkozó után, a meccs során is jelezte, mennyire elégedett játékosával. Az Anything Liverpool szurkolói oldal észrevette, hogy 

a német edző milyen elismerően reagált Szoboszlai szenzációs teljesítményére, a tréner mozdulata mindent elmond arról, mennyire sokra tartja a magyar focistát.

A Liverpool 29 forduló után vezeti a Premier League-et, a második Arsenalt 2, a harmadik Manchester City-t 3 ponttal előzi meg jelenleg. Klopp együttese legközelebb csütörtökön lép pályára, az Anfield Roadon fogadja az utolsó helyezett Sheffield United csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.