Vágólapra másolva!
A szaúdi labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Cristiano Ronaldóval felálló Al-Nasszr gálát rendezett az Abha otthonában, az ötszörös aranylabdás támadó pedig elképesztő teljesítménnyel járult hozzá csapata győzelmével.

Az Al-Nasszr a 11. percben szerzett vezetést Cristiano Ronaldo 17 méteres szabadrúgásgóljával, amiben az ellenfél kapusa, a korábbi román válogatott Ciprian Tatarusanu is komoly szerepet vállalt.

Az ötszörös aranylabdás támadó tíz perccel később újra megvillant, ezúttal is szabadrúgásból volt eredményes, azonban a 23 méteres bombáját lehetetlenség lett volna védeni. 

A 34. percben Ronaldo ezúttal gólpasszal vetette észre magát. Egy hosszú indítás után befutott egy elérhetetlennek tűnt labdát, visszarúgta középre, az érkező Sadio Manének pedig csak az üres kapuba kellett lőnie. 

Kilenc perccel később aztán összejött Ronaldo mesterhármasa. A portugál Otavio remek kiugratása után Ronaldo egyedül lépett ki, majd 22 méterről átnyeste a labdát a kint álló Tatarusanu fölött.

A portugál klasszis itt még nem állt meg. A 44. percben remek kiugratást kapott Manétól, ziccerbe került, de lövése helyett a jobbján érkező Abdulmajeed Al Szulaiheemhez passzolt, akivel üres kapura lövetett gólt. 

A félidőben aztán az Al-Nasszer edzője pihenőt adott legjobb játékosainak. A folytatásra Cristiano Ronaldo és a Liverpoollal korábban Bajnokok Ligáját nyert Sadio Mané sem jött ki, a találkozó pedig 8-0-s vendégsikerrel zárult.