Vágólapra másolva!
Mint ismert, az éllovas Nyíregyháza 1-0-ra győzött Kazincbarcikán a labdarúgó NB II 28. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel óriási lépést tett a feljutás felé. A hazai csapatnál a vereség mellett a 30-szoros magyar válogatott Varga József súlyos sérülése miatt is bosszankodhatnak.

A Kazincbarcika honlapjának beszámolója szerint a hajrában egy vétlen ütközés következtében Varga József súlyos arcsérülést szenvedett.

151286199, Varga József
Varga József súlyosan megsérült
Fotó:  FERENC ISZA / AFP

Eltört Varga József arccsontja

A kórházi kivizsgálása azonnal elkezdődött, az 

sajnos már biztos, hogy törés is történt, de a további vizsgálatokat követően lesz pontos diagnózis.

Hozzátették, a sérüléskor a vendég Nyíregyháza Spartacus FC teljes egészségügyi stábja azonnal és önzetlenül segített, illetve, hogy a találkozót követően is számos emberi megnyilatkozást tettek.

A 30-szoros magyar válogatott játékos sérülésével kapcsolatban Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője a következőket mondta:

"Többször mondtam azt, hogy sok sebből vérzünk, és most még eggyel több sebünk van, hiszen Varga József is valószínűleg kiesett egy időre, így nagyon nehéz hat mérkőzés elé nézünk."

A Nyíregyháza Spartacus FC vezetőedzője, Tímár Krisztián jobbulást kívánt Varga Józsefnek.

"A Kazincbarcikának sok sikert, Varga Józsinak pedig jobbulást kívánok! Ha valaki, hát én tudom, hogy milyen súlyos tud lenni egy ilyen fejsérülés, remélem hamar rendbe fog jönni!"

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.