Vágólapra másolva!
A bajnoki címért harcoló Arsenal hazai pályán 2-0-ra kikapott a Bajnokok Ligája-indulásért küzdő Aston Villától az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának vasárnapi játéknapján.

 A londoniak az első félidőben jobban játszottak és könnyedén vezethettek volna, de a birminghamiek a második félidőre összeszedték magukat, és a hajrában a csereként beállt jamaicai Leon Bailey, valamint az angol válogatott Ollie Watkins találatával mindhárom pontot elvitték az Emirates Stadionból. Utóbbi, azaz az angol válogatott csatár a 19. gólját szerezte az idényben, ami holtversenyben a legtöbb a Villa PL-történelmében.

Mindez azt jelenti, hogy a címvédő, szombaton a Luton Townt kiütő 73 pontos Manchester City két ponttal vezeti a tabellát az egyaránt 71 pontos Arsenal, valamint Szoboszlai Dominik Liverpoolja előtt, amelyik így nem került még nagyobb lépéshátrányba a Crystal Palace elleni veresége után.
Premier League, 33. forduló:
Arsenal-Aston Villa 0-2 (0-0)
korábban:
Liverpool-Crystal Palace 0-1 (0-1)
West Ham United-Fulham 0-2 (0-1)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.