Vágólapra másolva!
Csütörtök este az Atalanta ellen lép pályára a Liverpool az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján. Szoboszlai Dominik ezúttal is a kezdőben kapott helyet.

Nem vár könnyű feladat a Liverpoolra, amelynek háromgólos hátrányt kellene ledolgoznia Bergamóban, ahhoz, hogy életben tartsa reményeit az idénybeli második trófea megnyerésére. A Vörösök múlt héten két fontos meccset is elbuktak hazai pályán, előbb az Atalantától kaptak ki 3-0-ra az Anfielden, majd a bajnokságban a jóval gyengébb Crystal Palace-tól szenvedtek egygólos vereséget

Szoboszlai Dominik, Liverpool
A kritikák ellenére Szoboszlaival kezd a Liverpool az Európa-ligában
Fotó: AFP

Szoboszlai Dominik a hétvégi bajnokin csak csereként lépett pályára, s bár sokkal jobban játszott, mint a múlt csütörtöki El-meccsen, így is sok kritikát kapott. Az Atalanta elleni odavágó után a szurkolók úgy vélték, Szoboszlai Dominik is sokat tett azért, hogy ennyire nagyarányú vereséget szenvedett az angol együttes.

Szoboszlai újra a Liverpool kezdőjében

Bár egy szavazás szerint a drukkerek szívesebben látták volna Harvey Elliottot a középpályán Alexis Mac Allister és Wataru Endo mellett, Jürgen Klopp azonban a magyar válogatott csapatkapitányának szavazott bizalmat, így Szoboszlaival a soraiban készülhet csodát tenni a Liverpool a második számú európai kupasorozatban.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.