Élő közvetítés
Szerbia
ÉLŐ
Anglia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott korábbi és jelenlegi csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs és Szoboszlai Dominik megjelentek Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelyén, ahol egy hatalmas buliban vettek részt.

Dzsudzsák és Szoboszlai is remek szezont zárt

A két magyar válogatott focista számára véget ért a klubszezon, ugyanis a labdarúgó NB I-ben és a Premier League-ben is véget értek már a küzdelmek. Szoboszlai Dominik első szezonja remekül sikerült a Liverpoolal, a 23 éves középpályás megnyerte az angol Ligakupát, csapatával pedig a PL harmadik helyén zárt, így jövőre indulhatnak a Bajnokok Ligájában. Dzsudzsák Balázs a Debrecennel sokáig versenyben volt az európai kupaszereplést jelentő helyekért, a hajdúsági együttes végül az ötödik helyet szerezte meg az NB I-ben, így lemaradt a Konferencia-liga-részvételről. 

Ami az egyéni muatókat illeti, Szoboszlai a teljes idényt tekintve 45 meccsen 7 góllal és 4 gólpasszal segítette a Liverpoolt, míg a DVSC csapatkapitányaként Dzsudzsák 37 évesen is vezérként futballozott, 39 mérkőzésen 8 gólt rúgott és 8 gólpasszt adott klubjában.

Dzsudzsák és Szoboszlai együtt bulizott Budapesten

A csakfoci.hu megírta, hogy az egymással remek baráti kapcsolatot ápoló két középpályás együtt bulizott Budapest egyik ötödik kerületi szórakozóhelyén csütörtökről péntekre virradó éjjel és hajnalban. A partiról készült egy rövid videó is, amelyen látható, hogy 

Szoboszlai néhány pillanat erejéig beállt a dj-pult mögé és bejátszotta a fociszurkolók egyik kedvenc dalát,

amire azonnal pozitívan reagált a tömeg. 

Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik
Dzsudzsák Balázs és Szoboszlai Dominik együtt buliztak a pesti éjszakában
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 109 szerepléssel magyar válogatottsági rekorder Dzsudzsák számára már véget ért az idény, Szoboszlaira azonban fontos feladatok várnak még a pályán, hiszen Marco Rossi együttese magabizosan kijutott a németországi Európa-bajnokságra. A magyar válogatott június 15-én kezd Svájc ellen az Eb-n, négy nappal később a házigazda németek elleni meccs jön, majd június 23-án Skóciával találkozik az együttes az A csoport utolsó fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről