Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott zavartalan Európa-bajnoki felkészülésére való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy az eredetileg 2024. május 30-ra meghirdetett Szoboszlai Live Show elmarad, és majd csak 2025 nyarán lesz.

A magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjával és a játékosokkal történt egyeztetést követően a Szoboszlai Live Show szervezői a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben azt a döntést hozták, hogy a május 30-ára, a Budapest Sportarénába tervezett eseményt elhalasztják, és azt előreláthatólag 2025 nyarán rendezik meg, ezáltal a lehető legnyugodtabb, minden külső zajtól mentes EB-felkészülést biztosítva a válogatott számára, áll az esemény hivatalos honlapján megjelent közleményben.

"Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával” - idézi a közlemény, a játékos menedzserét, Esterházy Mátyást, aki elmondta, az Eb-hez közeledve úgy érezték, az a legjobb döntés, ha elnapolják az eseményt, "annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak".

A jegytulajdonosok természetesen / automatikusan teljes pénzvisszatérítést kapnak, amelyről a szervezők külön értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott e-mail címükre.

Hajrá Magyarország! - zárul a közlemény.

Kapcsolódó cikkek: