Élő közvetítés
Ausztria
ÉLŐ
Franciaország
Vágólapra másolva!
Kihirdette bő, 29 fős keretét a nyári Európa-bajnokságra Luis de la Fuente, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: a listán egy újonc neve szerepel, Marco Asensio és Sergio Ramos azonban nincs a meghívottak között.

A Barcelonát erősítő Fermin Lopez először kapott behívót és visszakerült a keretbe a Real Madrid védője, Nacho Fernández. 

Marco Asensio
Marco Asensio nem lesz ott  az Eb-n
Fotó: Vano SHLAMOV / AFP

A legnagyobb meglepetést Marco Asensio (Paris Saint-Germain) mellőzése jelenti, de a világ- és kétszeres Európa-bajnok Sergio Ramos sem került fel a szakember listájára - írja az MTI.

A tavaly Nemzetek Ligája-győztes spanyolok júniusban Andorrával és Észak-Írországgal játszanak felkészülési mérkőzést. A szövetségi kapitánynak június 7-ig kell megneveznie azt a 26 játékost, aki utazhat a németországi Eb-re.

A háromszoros kontinensbajnok a június 14-én rajtoló Eb B csoportjában a világbajnoki bronzérmes horvátokkal (június 15., Berlin), a címvédő olaszokkal (június 20., Gelsenkirchen), majd az albánokkal (június 24., Düsseldorf) találkozik.

A spanyolok bő, 29 fős Európa-bajnoki kerete:
kapusok: Unai Simon (Athletic Bilbao), Alex Remiro (Real Sociedad), David Raya (Arsenal)
hátvédek: Dani Carvajal (Real Madrid), Jesus Navas (Sevilla), Aymeric Laporte (Al-Nasszr), Nacho Fernandez (Real Madrid), Robin Le Normand (Real Sociedad), Pau Cubarsi (Barcelona), Dani Vivian (Athletic Bilbao), Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen), Marc Cucurella (Chelsea)
középpályások: Rodrigo (Manchester City), Martin Zubimendi (Real Sociedad), Fabian Ruiz (PSG), Mikel Merino (Real Sociedad), Pedri (Barcelona), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Aleix Garcia (Girona), Alex Baena (Villarreal), Fermin Lopez (Barcelona)
támadók: Alvaro Morata (Atletico Madrid), Joselu (Real Madrid), Dani Olmo (Leipzig), Nico Williams (Athletic Bilbao), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Ayoze Perez (Real Betis), Ferran Torres (Barcelona), Lamine Yamal (Barcelona)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről