Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
Gianluigi Buffon, a legendás világbajnok kapus, az olasz válogatott és a Juventus volt csapatkapitánya, a tudását és a sport iránti rajongását szeretné átadni a fiatalabb generációknak, így született meg a világbajnok kapusképző akadémiája. Magyarországon először a Balaton partján, Révfülöpön kerül sor a kapustáborra.

Az edzéseket Buffon által delegált olasz edző és a Buffon Method alapján felkészített, tanfolyamot végzett magyar edzők építik fel és a különböző életkorú gyermekek készségeihez mérten vezetik le, sok játékkal színesítve. 

Gianluigi Buffon, kapustábor
Magyarországon 2024-ben lesz először Buffon Academy kapustábor a Balaton partján, Révfülöpön
Fotó: instagram.com/thepath_gk_camp

A csoportos és egyéni edzések során a Gigi Buffon által kifejlesztett metodológiával ismerkedhetnek meg a résztvevő fiúk és lányok.

A tábor során a napi két edzés mellett szerepet kap a mentális tréning is coaching formájában, a sikeres labdarúgó pályafutáshoz szükséges pénzügyi-gazdasági ismereteik is fejlesztésre kerülnek, valamint a scouting, és a kiválasztási folyamatokba is bepillantást kapnak a résztvevő fiatalok.

Természetesen a szórakozás, a pihenés sem szorul háttérbe a foci mellett. Közös EURO 2024 meccsnézések, szabadtéri mozi, fagyizás és balatoni hajózás is belekerült a tábor programjába.

Program:

  • Június 24-28.
  • napi két edzés
  • elméleti oktatás 3 alkalommal
  • délutáni és esti aktív szabadidős programok
  • kapuscsata
  • díjátadó

A Buffon Academy tábor végén kapuscsata dönti el, hogy ki a legjobb, ki fejlődött legtöbbet. A résztvevők felszerelését a PUMA biztosítja, minden résztvevő szuper felszerelésekkel távozik, és a sztárkapus Buffon által aláírt ajándékokról is gondoskodnak.  A táborba várják a labdarúgást szerető, 8-17 éves fiúk és lányok jelentkezését!

Az edzőik: Lorenzo Tudisco, Pintér Fanni, Pogacsics Krisztián, Deli Zoltán, Gendúr László, Molnár Péter, Csorvási Tamás, Unger Vendel, Szemerédi Norbert

A táborra az alábbi linkre kattintva lehet regisztrálni. 

 

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről