Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Románia
Vágólapra másolva!
A Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool FC múlt szombaton matematikailag is elveszítette esélyét a bajnoki cím visszaszerzésére, az idényt pedig hazai környezetben a Wolverhampton Wanderers ellen zárja. A búcsúmeccs előtt a távozó Jürgen Klopp elindította hivatalos Instagram-oldalát, amelyen egyből üzent a liverpooli szurkolóknak.

Szoboszlai Dominik világszerte óriási népszerűségnek örvend mióta a Liverpool játékosa. Jól mutatja, hogy kevesebb, mint félmillió követője volt Szoboszlainak az Instagramon, mielőtt tavaly nyáron az RB Leipzigtől a Liverpoolba igazolt. Már a hivatalos bejelentésre megduplázódott ez a szám, most pedig már 2,4 millióan követik a magyar válogatott csapatkapitányát a hivatalos közösségi oldalán. A legújabb követője pedig nem más, mint a jelenlegi edzője, Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp, szoboszlai dominik
Jürgen Klopp és Szoboszlai Dominik az utolsó közös meccsükre készülnek Liverpoolban
Fotó: AFP 

A Liverpool távozófélben lévő edzője 56 évesen regisztrált az Instragramra és létrehozta a hivatalos oldalát, ahol egy videóüzenettel kedveskedett a szurkolóknak a vasárnapi Wolverhampton elleni bajnoki előtt.

"Kedves liverpooliak! Közeledünk a végéhez. 2015. október 8-án találkoztunk először, szerelem volt első látásra. Az első naptól kezdve elképesztő időszak volt. Nagyon élveztem, és szeretném megköszönni nektek a hosszú éveken át tartó rengeteg támogatást és szurkolást, valamint azt az erőt, amit nekünk adtatok. 

Mindig is olyan érzésem volt, mintha veletek közösen írnánk egy történetet, és ma is ilyen érzésem van. Ez egy jó regény lett. Ha a jövőben újra olvassuk majd, biztosan mosolyt fog csalni mindannyiunk arcára.

 Nehéz távozni erről a hihetetlen helyről, de szeretnék veletek kapcsolatban maradni. Ugyan nem rajongok a közösségi médiáért...de néhányan azt mondták, hogy a közösségi média a legjobb módja a kapcsolattartásnak. Szóval tessék. Hamarosan találkozunk” – üzente Klopp a Liverpool szurkolóinak.

Néhány szurkoló azonban azonnal észre vette, hogy Szoboszlai Dominik abban a megtiszteltetésben részesült, hogy Klopp őt kezdte el először követni a Liverpool játékosai közül.

Jürgen Klopp a szezon elején jelentette be, hogy közel kilenc év után elhagyja a Liverpoolt, a döntése pedig végleges, hiszen már az is eldőlt, hogy a Feyenoordtól érkező Arne Slot lesz az utódja. A Bajnokok Ligája-győztes tréner állítólag a játékosaitól már egy grillpartin elköszönt, a Liverpool stábtagjaitól pedig ugyancsak egy videóüzeneten keresztül vett búcsút.

Az 56 éves edző 2015 októbere óta irányította a Liverpoolt, amellyel elhódította a legfontosabb trófeákat, többek között Bajnokok Ligáját, Premier League-et, FA-kupát és Angol Ligakupát is nyert a csapattal. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30  

Mindent egy helyen az Eb-ről